Lejlighed på 48 kvm

Forside
Bestilling
Om lejlighederne
Om os / kontakt
Om øen
Lyø Camping
Kørevejledning
Om lejlighederne
Vi har fire lejligheder på 48 kvm incl. hems, hver med sovepladser til 4 personer, og vi har to mindre lejligheder på 30 kvm incl. hems med sovepladser til 2 personer. Til hver lejlighed er tilknyttet en terrasse. En sparerumstrappe fører op til hemsen, hvor der er god plads og to gode senge. I stuen er der en sovesofa, og i værelset i de store lejligheder er der yderligere to gode senge.
Lejlighederne er ideelle til børnefamilier, cykelturister, lystfiskere og andre, der ønsker at nyde naturen.

Til hver lejlighed hører køkken, bad og toilet, og der er adgang til fælles vaskemaskine (30 kr. per vask), tørretumbler (30 kr. per gang), fryser og handicap-toilet/bad. Opholdet er baseret på selvhushold, og toiletpapir, sengelinned, håndklæder og viskestykker skal medbringes. Husdyr og rygning er ikke tilladt.

Der er gratis wifi, som dog ikke er hurtigt nok til at streame film mv.

Lejlighederne ligger i Lyø By, og omgivelserne er grønne og rolige.De store lejligheder er 48 kvm incl. hems med almindeligt køkken. Der er to senge i værelset, 2 senge på hemsen og en sovesofa til to i stuen.De små lejligheder er 30 kvm incl hems. Køkken med to kogeplader, ovn og køleskab. Der er to senge på hemsen og en sovesofa til to i stuen.